Carnilove

od roku 2021

Tereza Vajnerová

Sportovní kynologie

Můj první pes byla fena zlatého retrívra Sunny. Rodiče mi ji pořídili v roce 2014, když mi bylo 12 let. Sunny mě pořádně vyškolila, provedla mě mými začátky a několikrát jsme spolu závodily i na mistrovství mládeže stopařů. Poté jsem si v roce 2016 pořídila fenu německého ovčáka Limmet z údolí Úpy. S Límou jsem pochopila, že chci, aby kynologie byla už navždy součástí mého života. Limmet se mnou vyhrála všechny závody, co jsme odjely v mládeži (výběrové soutěže na MČR mládež v IGP2, MČR mládeže IGP1,2,3). V roce 2020 jsme spolu jely poznat jaké to je mezi dospěláky na MMČKNO, kde jsme se umístily na úžasném 16. místě. Rok poté jsme si na stejném závodě splnily neuvěřitelný sen, o kterém se mi ani nezdálo... Vybojovaly jsme spolu 3.místo, a tím se rovněž kvalifikovaly na mistrovství světa WUSV 2021 do Španělska.


A kromě Limmet a Sunny mám doma ještě další dva parťáky, a to malinačku Cameron Diaz Is Always Crazy, se kterou letos poprvé "vyjedu" zkusit štěstí na závodech, a mlaďocha Djinna ze Stříbrného kamene.

Moji psi pro mě znamenají opravdu vše, spí se mnou v posteli a když je to možné, jsou vždy a všude se mnou. Chci, aby jejich kondice, zdraví a vitalita byla na nejvyšší možné úrovni, a z toho důvodu jsem moc ráda za možnost krmit opravdu kvalitním krmením jako je Carnilove.

Články ambasadora

O trendech ve výcviku psů s Terezou Vajner

Už jsme si zvykli, že pes ve veřejném prostoru není žádnou raritou. Zkušenost s psím chlupáčem na pracovišti, v parku, kavárně a podobně má asi každý. Proto by měl mít majitel psa vždy na mysli výchovu a výcvik svého mazlíka. Pojďme se podívat na...